Καλώς ήρθατε!

Ένα όμορφο και λαμπερό χαμόγελο είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας αλλά και στους γύρω μας. Αποκαλύπτει την αίσθηση του χιούμορ μας, δείχνει τρυφερότητα αλλά και αυτοπεποίθηση και φωτίζει το πρόσωπό μας. Θα μπορούσα να σας το περιγράψω με χίλιες λέξεις, αλλά τελικά αυτό είναι που κάνει ένα χαμόγελο… να αντικαθιστά τις χίλιες λέξεις.

Είτε λοιπόν ζητάτε κάτι απλό - ένα υγιές στόμα χωρίς πόνο σε δόντια και ούλα, για εσάς και την οικογένειά σας - είτε χρειάζεστε ένα αστραφτερό και άψογο χαμόγελο, με μικρές ή … μεγάλες παρεμβάσεις, η οδοντιατρική επιστήμη μπορεί να σας το προσφέρει.

Από έναν απλό καθαρισμό έως και εξειδικευμένες αισθητικές επεμβάσεις όπως προσθετικές αποκαταστάσειs σε εμφυτεύματα, ολοκεραμικέs αποκαταστάσειs (όψειs πορσελάνηs, ένθετα και επένθετα πορσελάνηs,στεφάνεs πορσελάνηs), αποκαταστάσειs ζιρκονίαs, ανάπλαση δοντιών με bonding, λεύκανση με λάμπα led, εφαρμογές laser αλλά και ενέσιμου υαλουρονικού οξέοs για ολοκληρωμένη αισθητική αποκατάσταση χαμόγελου.

Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, σκεφτείτε τι χρειάζεστε για να νιώσετε καλύτερα με το χαμόγελό σας και θα είναι χαρά μου να σας συναντήσω στο ιατρείο μου προκειμένου να συζητήσουμε τους προβληματισμούς σας και να βρούμε λύσεις στο πρόβλημά σας.

Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μου.

Άντα Αγαδάκου